Welkom bij Holy Passion Church - waar passie voor God en mensen samenkomt.

Welkom bij Holy Passion Church, waar onze toewijding aan God en Zijn volk ons drijft om een verschil te maken in de wereld om ons heen. Ontdek onze missie, visie en hoe we streven naar een diepere relatie met God en elkaar.

Agenda

Komende activiteiten

holy passion

Missie

"De Holy Passion heeft de visie mensen te trainen, uit de kerkbanken te halen en in hun persoonlijke roeping te lanceren."

holy passion

wat wij doen

Onze missie

De Holy Passion heeft de visie mensen te trainen, uit de kerkbanken te halen en in hun persoonlijke roeping te lanceren. Het opleiden van de soldaten van Christus betekent bijvoorbeeld niet alleen straatevangelisatie, maar ook het betreden van het zendingsveld; wij zijn allen geroepen om uit te gaan en de weduwen, de wezen en de minder bedeelden bij te staan. Het is een groot voorrecht om te helpen daar waar het t aller hardst nodig is. Het is geweldig de kinderen Gods te zien bewegen; de één in de gave van genezing, de ander in het uitdrijven van de vijand, weer een ander in het counselen, een ieder naar zijn gaven

De-doop-door-onderdompeling

Toegewijd

Toegewijd aan het dienen van God, Zijn Gemeente en degenen die Jezus nog niet kennen.

vincent

Levendige gemeenschap

Een levendige gemeenschap die gelooft in training en het lanceren van individuen in hun persoonlijke roeping.

R&M eten opscheppen 1

Gepassioneerd

Gepassioneerd over het verspreiden van liefde en hulp aan weduwen, wezen en de minder bedeelden

holy passion

Ontdek Onze Passie

Bij Holy Passion Church omarmen we een missie van dienstbaarheid en liefde, gedreven door een diepe passie voor God en Zijn volk. We geloven in het trainen en uitrusten van mensen om hun Godgegeven doel te bereiken, waarbij we ons richten op praktische uitdrukkingen van geloof en naastenliefde. Welkom in onze gemeenschap, waar we allemaal worden uitgedaagd om te groeien, te dienen en Gods liefde te verspreiden.

photo-1482697749964-bb7784da1190-1.jpg

Ronald en Maria Spoelma

Senior Pastors of Holy Church

holy passions

Ontdek hoe Holy Passion Church jou kan helpen jouw relatie met God te verdiepen

-, Je roeping te vinden en praktische manieren te vinden om Gods liefde in actie te brengen. Bij ons vind je een gemeenschap die klaar staat om te ondersteunen, aan te moedigen en samen te groeien in geloof.

Intimiteit, aanwezigheid en het horen van Gods stem

Filippenzen 3.10

Wij streven naar intimiteit met God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest door aanbidding, gebed, het onderdompelen in Zijn aanwezigheid en het liefhebben van Zijn Woord. Filippenzen 3.10